Tietosuojainformaatio

Sokoksen kampaamon asiakasrekisteri

Osuuskauppa Maakunnan kampaamopalveluiden asiakasrekisterin tietosuojainformaatio

Kampaamopalvelun asiakasrekisterissä hallinnoidaan tietoja kampaamosta ajan varanneista ja asiakaskortistoon tietonsa luovuttaneista asiakkaista. Rekisterinpitäjänä toimii Osuuskauppa Maakunta, Veturitie 1, 87100 Kajaani.

Millaisia henkilötietoja keräämme sinusta

Kampaamopalveluiden asiakasrekisterissä käsitellään perustietojasi (nimi- ja yhteystiedot), tietoja ajanvarauksesta sekä halutessasi tietoa kampaamossa tehdyistä töistä eli tietoa tekijästä, käytetyistä aineista ja niiden sopivuudesta sekä tekniikoista ja ostoistasi.

Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi

Käytämme kampaamopalveluiden asiakasrekisterin tietoja:

  • asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, jotta saat yksilöllistä ja laadukasta palvelua
  • yhteydenpitoon varausten varmistamiseksi ja mahdollisiin muihin palveluun liittyviin yhteydenottoihin.
  • asiakaskortistoa käytämme sinulle aiemmin tehtyjen töiden tietojen ja käytettyjen tuotteiden ja aineiden tallentamiseen, jotta varmistamme, että työn laatu on tasaista ja laadukasta sekä sinulle turvallista.

Kysymme mahdolliset allergiat tai muut yliherkkyydet sinulta joka kerta erikseen.

Emme säilytä tietoa terveydestäsi, jotta varmistamme käytössämme olevan tiedon ajan tasaisuuden ja turvallisuutesi.

Mistä saamme henkilötietojasi

Kampaamo-/kauneudenhoitopalvelun asiakasrekisterissä olevat henkilötietosi ovat pääosin sinun itsesi antamia esimerkiksi varatessasi aikaa kampaamoomme. Tehdyistä töistä ja ostoista tallennetaan halutessasi tietoa asiakaskortistoon asiointisi yhteydessä.

Päivitämme muuttuneet nimi- ja yhteystiedot pyynnöstäsi.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet

Kampaamopalveluiden asiakasrekisterin henkilötietojen käsittely perustuu sopimukseen, joka muodostuu käydessäsi kampaamossamme

Kuka käsittelee henkilötietojasi

Tietojasi käsittelevät ainoastaan sellaiset kampaamon tai myymälän/ kauneushoitolan, S-ryhmän tai palveluntarjoajiemme työntekijät, joiden työtehtäviin se kuuluu. Käsittelemme henkilötietoasi aina huolellisesti ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Henkilötietojasi ei käsitellä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Sinun oikeutesi

Saat tietoa henkilötietojesi käsittelystä tästä tietosuojainformaatiosta ja tarkemmin kampaamopalveluiden tietosuojaselosteesta.

Sinulla on oikeus kieltää kampaamopalvelujen henkilötietojesi perusteella tehtävä suoramarkkinointi, markkinatutkimukset ja puhelinmarkkinointi ottamalla yhteyttä kampaamoosi / kauneushoitolaasi.

Sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihisi. Helpoimmin teet sen tekemällä tietopyynnön sähköisellä verkkolomakkeellamme S-kanavalta www.s-kanava.fi/tietosuoja, soittamalla S- asiakaspalveluun puh. 010 76 5858 tai pyytämällä tietojasi Osuuskaupastamme. Voit korjata virheellisiä ja puutteellisia asiakastietojasi ottamalla yhteyttä suoraan kampaamoon.

Sinulla on oikeus saada tieto henkilötietojen tietoturvaloukkauksista. Ilmoitamme sinulle viipymättä, mikäli meillä tapahtuisi tietoturvaloukkaus, joka voisi uhata vakavasti sinun yksityiselämääsi.

Katso tarkemmin oikeuksistasi kauneuspalveluiden asiakasrekisterin tietosuojaselosteesta.

Miten lasten henkilötietoja käsitellään

Emme talleta asiakasrekisteriimme alle 13-vuotiaiden lasten tietoja.

Henkilötietojen käsittelyn vaikutukset sinulle ja miten henkilötietojasi suojataan

Suojaamme henkilötietojasi huolellisesti koko niiden elinkaaren ajan käyttämällä asianmukaisia tietosuoja- ja tietoturvallisuuskeinoja.

S-ryhmässä suojaamme henkilötietojasi muun muassa ennakoivalla riskienhallinnalla ja turvallisuussuunnittelulla, tietoliikenteen suojakeinoin ja käyttämällä turvallisia laitetiloja, kulunvalvontaa ja turvallisuusjärjestelmiä. Henkilötietoja sisältävät fyysiset asiakirjat säilytetään alkukäsittelyn jälkeen lukituissa säilytystiloissa. Käyttöoikeuksien myöntäminen ja seuranta on hallittua. Koulutamme henkilötietojen käsittelyyn osallistuvaa henkilökuntaamme säännöllisesti ja huolehdimme siitä, että myös yhteistyökumppaniemme henkilöstö ymmärtää henkilötietojen luottamuksellisen luonteen ja turvallisen käsittelyn merkityksen. Valitsemme käyttämämme alihankkijat huolellisesti. Päivitämme jatkuvasti sisäisiä käytäntöjämme ja ohjeitamme.

Jos kaikista suojatoimistamme huolimatta henkilötietosi joutuisivat vääriin käsiin, on mahdollista, kuten muissakin henkilötietoja käyttävissä palveluissa, että henkilötietojasi käytetään väärin. Jos havaitsemme tällaisen tapahtuman, ryhdymme viipymättä selvittämään sitä ja pyrimme estämään aiheutuvat vahingot. Informoimme tietoturvaloukkauksesta tarvittavia viranomaisia ja sinua lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Asiakaskortteja säilytetään kuluva vuosi + 1 vuosi viimeisimmästä käynnistäsi, sen varalta että käyntiesi välillä on pidempi tauko ja haluat palata asiakkaaksemme niin sanottuna vanhana asiakkaana.

Mihin voit ottaa yhteyttä

Kampaamopalveluiden asiakasrekisteriin liittyvissä kysymyksissä palvelemme kampaamopisteessämme.

Vastaamme henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin myös osoitteessa: tietosuoja.maakunta@sok.fi tai tietosuojavastaava@sok.fi.

Voit myös aina epäselvissä tilanteissa ottaa yhteyttä valvovaan viranomaiseen. Katso tarkemmin http://www.tietosuoja.fi/.