Arvonnan säännöt


Arvonnan järjestäjä
Osuuskauppa Maakunta, Veturitie 1, 87100 Kajaani

Osallistumisaika
Arvontaan tulee osallistua määritettyyn ajankohtaan mennessä. Palkinto arvotaan kerrottuna ajankohtana.

Ketkä voivat osallistua
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Osuuskauppa Maakunnan työntekijät.

Palkinto
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan julkaisuissa mainittu palkinto. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestitse. Palkinnon voittaja noutaa palkinnon toimipaikasta tai muusta erikseen mainitusta paikasta.

Muut ehdot
Facebook- ja Instagram-arvonnoissa Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja toimipaikalla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Toimipaikka rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot
Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Osuuskauppa Maakunta.

Tietojenkäsittelyperiaatteet:
https://maakunta.fi/tietosuoja-osuuskauppa-maakunnassa/