Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, sekä leivotaan suolaista ja makeaa. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo useamman vuoden ajan.
Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta ja lajittelusta.
Ilmoittautuminen
- ilmoittaudu tästä
- Kurssille otetaan mukaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.
- Tee ilmoittautuminen huoltajan nimellä ja kirjoita Lisätietoja-kohtaan lapsen nimi ja ikä.
- Huom! Jos olet ilmoittautunut kurssille, etkä pääsekään osallistumaan, ilmoitathan kurssipaikan peruutuksesta mahdollisimman pian.
- Kurssille on hyvä ottaa mukaan omat sisäjalkineet sekä essu ja tarvittaessa hiuskiinnike. Mukaan voi ottaa myös rasian ylijääviä ruokia tai leivonnaisia varten.
Lisätiedot ja kysymykset: sirpa.nygard@martat.fi
Tervetuloa mukaan Ässäkokki-kurssille!