Liity nyt!


Nyt jos koskaan kannattaa liittyä Osuuskauppa Maakunnan asiakasomistajaksi!

Liity nyt ja kerää loistavat liittymisedut

Kuukausittain tilille kilisevien bonuseurojen lisäksi saat asiakasomistajana käyttöösi myös rahanarvoisia liittymisetuja. Kun liityt 16.5.–31.12.2024, saat käyttöösi  S-mobiilietuja. Kampanja on voimassa 16.5.–31.12.2024. Edut tulee hyödyntää 3 kuukauden sisällä liittymisestä.

Kun liityt nyt ja maksat koko jäsenyyden (100 €) kerralla, saat kaikki nämä edut käyttöösi:

 • 2 Sulo burgeria 1 hinnalla Ravintola Sulossa Kajaanissa, edun arvo 21,90
 • 2 lounasbuffaa 1 hinnalla Kajaanin Pizza & Buffassa, edun arvo 13,70
 • 2 Chicken pocketia 1 hinnalla Vuokatin Amarillossa, edun arvo 22,90
 • 2 Pastasunnuntaita 1 hinnalla Kajaanin Rossossa, edun arvo 19,90
 • 15 € alennus laskun loppusumman ylittäessä 60 € Vuokatin Kainuuravintola Kipossa, edun arvo 15,00
 • Asiakasomistajaviinipullosta -10 € Kajaanin Lyni Dancebarissa tai Bar Tutussa, edun arvo 10,00

1 etu/kuponki. Etujen arvo yhteensä 103,40 €.

Kun liityt nyt, mutta maksat jäsenyyden vajaasti (20 €),  saat nämä edut käyttöösi:

 • 2 lounasbuffaa 1 hinnalla Kajaanin Pizza & Buffassa, edun arvo 13,70
 • Asiakasomistajaviinipullosta -10 € Kajaanin Lyni Dancebarissa tai Bar Tutussa, edun arvo 10,00

1 etu/kuponki. Etujen arvo yhteensä 23,70 €

Kun liityt verkossa, sinulla tulee olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit varata ajan liittymistä varten täältä. Ota mukaasi asiakaspalvelupisteelle kuvallinen, voimassaoleva passi tai henkilökortti.

Edut S-mobiilissa

Liittymisedut koskevat vain Osuuskauppa Maakunnan toimipaikkoja. Liittymisedut koskevat uusia asiakasomistajatalouksien pääjäseniä, joiden kotikunta on Osuuskauppa Maakunnan toimialueella. Edut koskevat vain yhtä liittyjää taloutta kohden, ja liittyjä voi käyttää kunkin edun vain kerran. Edut ovat voimassa, jos asiakas siirtää jäsenyyden toisesta osuuskaupasta Osuuskauppa Maakuntaan.

Kampanja-aika ja etujen voimassaolo

Liittymiskampanja on voimassa 16.5.–31.12.2024. Edut tulee hyödyntää 3 kuukauden sisällä liittymisestä. Edut toteutetaan S-mobiilikuponkeina eli edut saa vain S-mobiilissa. Mobiilikupongit tulevat näkyviin noin kolmen vuorokauden kuluessa liittymisestä. HUOM! Mikäli olet merkinnyt tietoihisi Analytiikan, profiloinnin ja asiakasryhmittelyn kiellon tai Tuotetasoisen ostotiedon käsittelyn kiellon, liittymisedut eivät tule näkyviin S-mobiilissa. Kiellot voit poistaa esimerkiksi S-mobiilissa ja S-Käyttäjätilillä. Eston poistamisen jälkeen edut tulevat näkyviin muutaman päivän sisällä.

Näin otat käyttöön S-mobiilin

 1. Lataa S-mobiili-sovellus kännnykkäsi sovelluskaupasta.
 2. Kirjaudu. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen S-Pankin tai jonkin toisen pankin verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen.
 3. Käytä.

S-mobiilissa etukupongit löytyvät klikkaamalla alareunasta "Oma kauppa". Kaikki etukupongit näkee klikkaamalla Edut ja vinkit -otsikon vierestä "Näytä kaikki" -painiketta.

Asiakasomistajana maksat kaikesta kivasta ja tärkeästä vähemmän kuin muut

 • Bonus: ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on ostoistasi sinulle maksettava rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2 000 toimipaikasta. Bonus maksetaan riihikuivana rahana S-Pankin tilillesi joka kuukauden 10. päivä.
 • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 • Asiakasomistajahinnat ravintoloissa ja kahviloissa: esimerkiksi vegaaniset luomuviinit alkaen 25,90 € (norm. 39,90 €).
 • Asiakasomistajapäivät: massiivisia hintatempauksia.
 • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Saat useista toimipaikoista kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
 • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortti Visa -kortilla.
 • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa, huvipuistossa tai kesän tapahtumissa – asiakasomistajalle hinta on usein selvästi edullisempi.

Lue lisää Asiakasomistajaksi liittymisestä