Upea S-taidepalkintokilpailun veistosnäyttely esillä S-Galleriassa


20.03.2015

SOK:n järjestämä S-taidepalkintokilpailu on parhaillaan käynnissä, ja kilpailun 15 jatkoon valittua teosta ovat esillä SOK:n pääkonttorin S-Galleriassa Helsingin Vallilassa.

Kilpailun hakuaika päättyi 31.1.2015, jonka jälkeen SOK:n taideasiantuntija Pauliina Laitinen-Littorinin johdolla hakemuksien joukosta valittiin 15 jatkoon menevää teosta.  Tämän vuoden kilpailun taso on todella kova, ja erinomaisia hakemuksia kilpailuun saapui runsaasti.

Jatkoon päässeet teokset ovat esillä S-Galleriassa 17.3.-17.4.2015. Tänä aikana teoksia voi tulla katsomaan ma-pe klo 8.00-18.00. Teoskuvat ovat nähtävissä myös osoitteessa www.s-galleria.fi.

SOK:n taideasiantuntija Pauliina Laitinen-Littorin valitsee kilpailun voittajan yleisön äänestämästä parhaimmistosta. Teoksia voi äänestää joko paikan päällä (äänestyslipukkeet aulapalvelusta) tai S-Gallerian kotisivuilla. Äänestysaika päättyy 17.4.2015.

Taiteen ja kulttuurin tukeminen on yksi merkittävä osa SOK:n vastuullisuustoimintaa. SOK:lla on kunniakas yli 90-vuotinen historia taidemesenaattina Suomessa ja se on yrityksenä yksi vanhimmista taiteen tukijoista sekä määrätietoisen taidekokoelman kartuttajista.