TripAdvisor julkisti Suomen parhaat hotellit – neljä Sokos Hotellia TOP 20 -joukossa


17.01.2017

TripAdvisorin Travellers’ Choice -palkintolistalla neljä Sokos Hotellia. Solo Sokos Hotel Paviljonki oli hienosti neljäs.

TripAdvisor on nimennyt Suomen hotellien parhaimmiston. Kahdenkymmenen parhaan joukossa on neljä Sokos Hotellia, joista yksi, Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakuna, on uusi nousija. Kestomenestyjä Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljonki on upeasti sijalla neljä. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone ja Helsingin Solo Sokos Hotel Torni ylsivät jälleen 20 parhaan joukkoon.

”Olemme todella iloisia näin hyvistä sijoituksista. Arvopohjainen johtaminen tuo tulosta koko ketjussa. Sokos Hotellien asiakastyytyväisyys oli vuonna 2016 ennätyskorkea, samoin ketjun tulos. Kiitos kuuluu upealle henkilökunnallemme, joka osaa heittäytyä luovasti asiakaspalvelutilanteisiin”, sanoo SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan konsepti- ja kehitysjohtaja Peter Jung. ”Muutama vuosi sitten tehty jako eri hotellityyppeihin on myös osoittautunut onnistuneeksi”, Jung toteaa.

Jyväskyläläinen Solo Sokos Hotel Paviljonki sijoittui kymmenen parhaan suomalaisen hotellin kärkijoukkoon jo viidettä vuotta peräkkäin. Hyville sijoille hotellin nostaa muun muassa palvelu, järvimaisema ja laadukas aamiainen. Asiakkaat kehuvat Sokos Hotel Paviljongin henkilökuntaa  ”ehkä jopa Suomen parhaaksi, erittäin ystävälliseksi ja asiakkaasta aidosti kiinnostuneeksi.”

Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakuna on uusin tulokas parhaan 20 joukossa. Hotellin kaikki huoneet uudistettiin kaksi vuotta sitten. Uusissa huoneissa lappilainen eksotiikka ja luonto tulevat esille niin sisustusmateriaaleissa kuin kalusteissakin. Asiakkaat ovatkin lähes poikkeuksetta ihastelleet huoneiden tunnelmaa ja erityisesti revontulivaloja.

Vaakunan huoneita värittää mukavasti Lappi. Jokaisessa huoneessa on jotain jujua.” ”Revontulivalot olivat hauska lisä sisustukseen.”

Napapiirillä on nyt imua, matkailijamäärien huiman kasvun lisäksi alueen hotellit keräävät kiitosta; rovaniemeläinen Arctic Light Hotel oli listauksen paras suomalainen hotelli.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone ylsi sijalle 16 ja Solo Sokos Hotel Torni Helsinki sijalle 20.

Lahdessa viehättävät erityisesti vastaanoton hyvä palvelu, erinomainen sijainti ja erinomainen aamiainen. Helsingin Solo Sokos Hotel Tornissa taas asiakkaat kehuvat talon yksilöllisiä art deco-, jugend- ja näköalahuoneita sekä ystävällistä palvelua.

Sokos Hotellit pärjäsivät myös Viron listauksessa; uniikki Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ylsi Viron 10 parhaan hotellin joukkoon.

Tripadvisor on maailman laajin matkailusivusto, jonne matkailijat voivat jättää kommentteja ja arvosteluja vierailemistaan paikoista. Travellers’ Choice -palkinnot perustuvat miljoonien asiakkaiden hotelleille antamiin arvioihin.

Katso koko lista palkituista hotelleista

Lisätietoja: Peter Jung, konsepti- ja kehitysjohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 0400 755 845, s-posti peter.jung@sok.fi