Tilaa remppatarvikkeet ja eläintenruoat kotiovelle


11.11.2015

Kodin Terran verkkokaupan tuotteita on nyt mahdollista tilata suoraan kotiin. Enää ei tarvitse kantaa painavia työkaluja ja eläintenruokasäkkejä itse.

Kodin Terran verkkokauppa on palvellut aikaisemmin click and collect -periaatteella, eli asiakas on tilannut tuotteet verkosta ja noutanut ostokset myymälästä.  Nyt uutena palveluna tuotteet voi tilata suoraan kotiin.

– Tuotteiden toimitus kotiovelle on Kodin Terralle iso juttu, koska myymäläverkostomme sijaitsee teollisuus- ja haja-asutusalueilla. Toimittamisen myötä Kodin Terra tavoittaa aikaisempaa suuremman joukon asiakkaita, kertoo kehityspäällikkö Emilia Ala-Kurikka SOK Rautakaupan ketjuohjauksesta.

HOK-Elannon alueella on mahdollista tilata pienet rautakaupan tuotteet myös Kaaren Prisman Kauppakassi -noutopisteeseen. Tuotteet voi napata kotiin siis ruokaostosten yhteydessä. 

Laadukkaat lemmikkituotteet kaikkien ulottuville

Verkkokaupan kotiinkuljetuksen myötä Kodin Terran kattava ja laadukas lemmikkituotevalikoima on toimitettavissa kaikkialle ympäri Suomea.

– Esimerkiksi suositut ja arvostetut Royal Canin -lemmikkieläinruoat kuuluvat meidän valikoimaamme, Ala-Kurikka kertoo.

S-ryhmän laajin lemmikkituotevalikoima löytyy Kodin Terrojen Eläinmaailmoista. Myynnissä on ruokaa ja tarvikkeita paitsi koirille ja kissoille, myös jyrsijöille, akvaariokaloille, hevosille ja muille lemmikeille. Valikoima vastaa alan erikoisliikkeitä, ja on nyt siis saatavilla kotiovelle kuljetettuna.

Pakettien toimitus alkaa keskiviikkona 11.11.

www.kodinterra.fi