Tammikuun asiakasomistajaposti: Usein kysytyt kysymykset


03.11.2013

Tammikuussa 2014 asiakasomistajaposti julkaistaan ainoastaan verkossa.

1.    Miksen saa kotiin asiakasomistajapostiani?

Vuonna 2014 asiakasomistajaposti ilmestyy 12 kertaa, joista kymmenen kertaa paperisena ja kaksi kertaa, tammi- ja heinäkuussa, vain verkossa. Muutumme maailman mukana, vähennämme paino- ja jakelukustannuksia ja panostamme digitaalisuuteen. Muutoksella palvelemme niitä asiakasomistajia, jotka haluavat lukea sisältöjä pääosin verkossa.

Kehitämme jatkuvasti sähköisiä sisältöjämme. Asiakasomistaja voi valita, haluaako hän lukea asiakasomistajapostia vain verkossa ja luopua paperipostista kokonaan. Tutkimusten mukaan näitä asiakasomistajia on jo reilu kolmannes.
Tammi- ja heinäkuun asiakasomistajapostin voi lukea verkossa, Omalta S-kanavalta ajantasaiset bonustiedot sekä alueesi edut ja Yhteishyvä-lehden sisällöt uudesta Yhteishyvä Live -palvelusta osoitteessa yhteishyvä.fi.

2.    Mistä voin lukea Yhteishyvä-lehden sisältöjä?

Yhteishyvä-lehti ilmestyy tammikuusta 2014 alkaen joka kuukausi uudessa Yhteishyvä Live -palvelussa osoitteessa www.yhteishyvä.fi.

Yhteishyvä Live -palvelusta löytyvät tutut Yhteishyvä-lehden jutut, Yhteishyvä Ruoka -liitteen reseptit sekä täysin uutena sisältönä videoita. Yhteishyvä Live on artikkeleita, liikkuvaa kuvaa ja muita interaktiivisia sisältöjä esiin tuova responsiivinen (eli eri päätelaitteille mukautettu) verkkopalvelu.

Ilmestyykö Yhteishyvä Ruoka-liite tammikuussa?

Tammikuussa ei ilmesty painettua ruokalehteä Yhteishyvän välissä eikä myymälöissä jaettuna. Tammikuun ruokareseptit ja ruoanlaittoa avustavia videoita löytyy Yhteishyvä Live -palvelusta.