Syökotona.fi nyt Kajaanissa


11.05.2020

Ravintolaruuan verkkokauppa syökotona.fi tuo ravintolan kotiovelle nyt myös Kajaanissa

Syökotona.fi on S-ryhmän digikehityksen ja osuuskauppojen uusi yhteinen konsepti, jonka ensimmäinen toimialue on huhtikuussa 2020 ollut pääkaupunkiseutu. Konsepti laajeni useisiin kaupunkeihin 7.5.2020. Kajaanissa toiminta käynnistyi 7.5.2020 Osuuskauppa Maakunnan toimesta. Verkkokaupalla vastataan pikavauhtia kasvaneeseen ruuan verkkotilaamisen ja kotiinkuljetuksen kysyntään.
− Tehtävänämme on huolehtia ihmisten arjen sujuvuudesta. Haluamme tuoda suunnitelmallisuutta ja hallinnantunnetta arkeen, joka tällä hetkellä näyttäytyy epävakaana ja ennustamattomana. Kokemukset pääkaupunkiseudulla ovat olleet hyviä, joten nyt on aika laajentaa palvelua uusille alueille, sanoo digitaalisuuden johtaja Visa Jaatinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.
Syökotona.fi-palvelu koostuu kokkien valmiiksi suunnittelemista annoskokonaisuuksista, jotka tuotetaan ja toimitetaan vastuullisesti ja turvallisesti. Ruoat on jaoteltu kahteen osioon: Kotiruokaa-osiossa on tarjolla suosituimpia arkiruokia ja Ravintola-annokset-osiossa tuttujen ravintoloiden suosikkiannoksia.

− Palvelun Kotiruokaa-osio tehtiin asiakaskyselyn perusteella. Toiveena oli erityisesti arkea helpottavat ruokaratkaisut, mihin vastaamme reilun kokoisilla yksittäisannoksilla sekä isommilla perheannoksilla, joissa riittää syötävää kerralla useammalle tai vaikkapa yhdelle useammaksi päiväksi. Toki kaikkia palvelun annoksia voi tilata myös kerralla useamman päivän tarpeisiin. Ravintola-annokset-osiossa on tarjolla S-ryhmän usean eri ravintolaketjun suosikkiannoksia. Tähän kokonaisuuteen asiakkaat toivoivat erityisesti hampurilaisia, ryhmäpäällikkö Tuomo Keskinen SOK Matkailu ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.
Annosten suunnittelussa huomioidaan aina raaka-aineiden tuoreus, terveellisyys, kestävä tuotanto- ja hankintatapa sekä kotimaisuusaste. Palvelun jokaisessa vaiheessa noudatetaan muun muassa hygieniaan ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä S-ryhmän yhteisiä vastuullisuusperiaatteita ja niistä johdettuja tarkkoja ohjeita. Sekä oma henkilökunta että mukana olevien yhteistyökumppanien työntekijät on perehdytetty ohjeistuksiin.

− Kun palvelu nyt laajentuu, lähdemme kehittämään valikoimaa edelleen saadun asiakaspalautteen perusteella. Kehitystä tulee kaikkiin tuoteryhmiin ja myös itse palveluun, Tuomo Keskinen lupaa.
– Lähes kaikki ravintolamme ovat olleet suljettuina poikkeusolojen vuoksi jo yli kuukauden muutamien ravintoloiden take away -toimintaa lukuun ottamatta. Siksi on hienoa päästä lanseeraamaan tämä uusi syökotona.fi -konsepti juuri nyt myös Kajaaniin, Osuuskauppa Maakunnan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Tolonen kertoo.

Poikkeuksellisessa tilanteessa palvelu halutaan tuoda mahdollisimman monen ulottuville. Annosten hinnat alkavat 8,90 eurosta ja kuljetushinnat 4,50 eurosta. Asiakasomistaja saa tilauksestaan lisäksi Bonusta. Kuljetusalueena Kajaanissa on alkuvaiheessa lähes koko Kajaanin alue Vuolijokea ja Otanmäkeä lukuun ottamatta. Kuljetushinta määräytyy vyöhykkeittäin postinumeron perusteella. Toukokuun ajan edullisin kuljetushinta 4,50 euroa on voimassa noin 5 km säteellä Kajaanin keskustasta. Asiakasomistaja saa koko tilauksen hinnasta Bonusta. Kuljetuskumppanina Kajaanissa toimii Kajaanin Tila-autot Oy / OmaTaxi.

Tutustumaan ja tilaamaan vaikka useamman päivän ruoat osoitteesta https://syokotona.fi/