Rosson stipendi Paltamon Urheilijoille!


13.11.2013

Rosso haluaa olla tukemassa lasten ja nuorten hyvinvointia ja yleisurheiluharrastusta suomalaisten yleisurheiluseurojen välityksellä. Yksi kymmenestä seurojen nuorisotoimintaa tukevista stipendeistä myönnettiin 13.11.2013 Paltamon Urheilijoille!

Rosso ja Suomen Urheiluliitto ovat välittäneet yhdessä jo vuosia tietoa lasten ja koko perheen terveellisistä elämäntavoista ja ruokailusta. Juhlavuotensa kunniaksi Rosso haluaa kohdistaa tukensa suoraan ruohojuuritasolle ja myöntää stipendin kymmenelle esimerkillistä nuorisotyötä tekevälle yleisurheiluseuralle.

Rosso on ollut mukana suomalaisten lapsiperheiden arjessa jo 35-vuoden ajan. Haluamme tukea lasten ja nuorten liikkumista ja siksi lahjoitamme  500 euroa lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien parantamiseen, sanoo Kajaanin  Rosson ravintolapäällikkö Outi Kärkkäinen.

Rosson myöntämä paikallistason tuki arvostetaan korkealle myös Suomen Urheiluliitossa.

Meille SUL:ssa on tärkeää, että resursseja kohdistetaan suoraan seuratoimintaan. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme Rosson kanssa sekä heidän myöntämistään stipendeistä, jotka tukevat seuroja tekemään entistäkin laadukkaampaa nuorisotyötä, Suomen Urheiluliiton seurapalvelujohtaja Harri Aalto toteaa.

Seuroille myönnettävä tuki on tarkoitettu lasten yleisurheiluohjaajakoulutukseen ja yleisurheiluvälineiden hankintaan. Paltamon Urheilijoiden stipendi luovutettiin Kajaanin Rossossa.