Pukeutumisen huippumerkit vievät Sokoksen uuteen aikaan


21.08.2013

Syksyllä kahdeksassa suurimmassa Sokos-tavaratalossa ja Sokoksen verkkokaupassa toteutetaan Sokos-ketjun historian suurin yksittäinen valikoimauudistus. Sekä naisten että miesten pukeutumisen valikoima täydentyy suurella joukolla huippumerkkejä.

Uudet naisten ja miesten pukeutumisen merkit Filippa K, Tiger of Sweden, J. Lindeberg, Morris, Peak Performance, Marc O’Polo, G-Star Raw, Denim & Supply by Ralph Lauren, Diesel, Maison Scotch, Scotch&Soda ja Makia tekevät Sokoksesta entistäkin monipuolisemman pukeutumisen tavaratalon.

Merkit tulevat suurimpiin Sokos-tavarataloihin: Helsinki (keskusta ja 17.10 aukeava Kaari, Kannelmäki), Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta ja Pori sekä Sokos-verkkokauppa sokos.fi. Merkkivalikoimissa voi olla tavaratalokohtaisia eroja.

– Toimimme asiakasomistajiamme varten ja uusilla merkeillä vastaamme heidän toiveisiinsa. Panostamme sekä naisten että miesten pukeutumisen uusiin merkkeihin, jotka ovat aikaisemmin Sokoksesta puuttuneet. Näin uudistamme voimakkaasti Sokosta nykyisten asiakkaiden lisäksi myös uusille ja meillä vain satunnaisesti käyville asiakkaille. Uskomme, että suomalainen nainen ja mies haluaa jatkossa panostaa pukeutumiseen nykyistä enemmän. Uudistamalla tarjontaamme olemme omalta osaltamme kehittämässä pukeutumisen markkinaa Suomessa, Sokos- ja Emotion-ketjujohtaja Antti Laakso kertoo.

Tavaratalojen naisten ja miesten pukeutumisen osastot muuttavat melkoisesti ilmettään merkkien lanseerauksen myötä. Lisäksi asiantuntevaan palveluun panostetaan entistä enemmän.

– Sen lisäksi että valikoimamme on aiempaa ajankohtaisempi ja monipuolisempi, myyjät tuntevat tuotteet ja trendit entistä paremmin sekä osaavat tarjota asiakkaalle kokonaisuuksia ja ideoita. Asiakas saa henkilökohtaista palvelua aina kun hän haluaa. Palvelua on myös se, että uudet merkit voi ostaa Sokos-verkkokaupasta paikkakunnasta ja kellonajasta riippumatta, Laakso sanoo.

Myös lasten vaatteita myyviin Sokoksiin saadaan uusia merkkejä: Benetton ja Molo Kids. Lisäksi lasten Peak Performance tulee useimpiin lasten vaatteita myyviin Sokoksiin.