Ota käyttöösi S-mobiili ja voita grilli!


02.06.2021

KESÄARVONTA

Voittajat on arvottu ja heille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Lämpimät onnittelut voittajille!

Ota käyttöösi S-mobiili ja voita grilli!

Arvomme kaikkien 18.6.2021 mennessä S-mobiilin käyttöön ottaneiden, Osuuskauppa Maakunnan asiakasomistajien* kesken 5 kpl Silvertree 4+1 -kaasugrilliä (arvo 299,-).

Tarkasta, että sinulla on S-mobiili ladattuna ja että olet kirjautunut sisään pankkitunnuksillasi. Kun otat S-mobiilin käyttöösi 18.6.2021 mennessä, olet mukana arvonnassa. Jos olet jo entuudestaan S-mobiilin käyttäjä, sinun ei tarvitse ladata sovellusta uudestaan, vaan olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Jos sinulla ei ole vielä S-mobiilia, lataa se omasta sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään 18.6. mennessä niin olet mukana arvonnassa.

Arvonta suoritetaan 21.6.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Yhteystietojen lähteenä käytetään S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriä. Grillit on noudettava Kajaanin Prismasta.

Osuuskauppa Maakunnan kilpailu- ja arvontarekisteri

Osuuskauppa Maakunnan arvonnan säännöt 

 

S-mobiili on arjen apuri

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus asiakasomistajille.

Sovelluksessa voit seurata päivittäisten raha-asioiden lisäksi bonuksen kertymistä ja omien tai oman kotitaloutesi ostoja. Sovellus kertoo mm. ruokakorisi ravintoarvot, kotimaisuusasteen ja hiilijalanjäljen. S-mobiilista löydät myös etuja, vinkkejä ja alennuskuponkeja S-ryhmän toimipaikkoihin.

S-mobiilissa voit myös ottaa käyttöösi sähköisen kuittipalvelun, joka mahdollistaa kokonaan paperittoman kassa-asioinnin. Kuitit ja takuukuitit tallentuvat Omat ostot -palveluun.

Saat S-mobiilin käyttöösi Applen iPhone-puhelimilla sekä Googlen palveluilla varustetuilla Android-puhelimilla joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jos olet S-Pankin asiakas.

*arvonnassa ovat mukana myös asiakasomistajan talouteen kuuluvat S-mobiilin käyttöön ottaneet henkilöt