Lohjalle uusi Emotion


02.06.2016

Lohjan Prismakeskuksessa avattiin torstaina 2. kesäkuuta uusi kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion. Emotion Lohja on SSO:n 2. ja ketjun 35. myymälä. Emotion-ketju on kasvanut nopeasti erityisesti viime vuosien aikana ja saavuttanut aseman Suomen suurimpana kosmetiikkaketjuna.

Pian avattava Emotion Lohja sijaitsee Lohjan Prismakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa Kirja- ja toimistomaailman sekä Lindex-myymälän välissä. Liike tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikan merkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, päivittäiskosmetiikkaa, koruja sekä terveystuotteita.

– Emotion vahvistaa käyttötavarakaupan tarjontaamme kauppakeskuksessa, jossa asioi yli 10 000 asiakasta päivittäin, kertoo Prisman johtaja Panu Kärjes.

 – Emotionin tavoitteena on olla kiinnostavin kosmetiikan ostospaikka Lohjalla. Uskomme ja panostamme hyvään, henkilökohtaiseen ja asiakasta kuuntelevaan palveluun. Tyytyväinen asiakas on meille paras kiitos, kertoo Emotion Lohjan myymäläpäällikkö Tiina Karppinen.

 Emotion tarjoaa asiakkailleen lisäksi maksutonta ja henkilökohtaista kauneusneuvontaa, jossa voidaan valita asiakkaalle sopivat tuotteet tai antaa vinkkejä kauneudenhoidon eri osa-alueilla asiakkaan toiveiden mukaisesti. – Järjestämme säännöllisesti myös erilaisia kauneustapahtumia, Karppinen jatkaa.

 Sokoksen verkkokauppa palvelee myös Emotionin asiakkaita ja tuotteita voi tilata Lohjan Emotioniin tai vaikka suoraan kotiin