LISÄTIETOA SOTKAMON ABC:LTÄ!


26.06.2018

95-bensiini ja diesel sekoittuivat. 98-bensiini on ollut koko ajan kunnossa. Väärät polttonesteet menivät tankkiin tiistaina 19.6. klo 13.28. Jos olet tankannut 98-bensiiniä tai tiistaina ennen tuota ajankohtaa, niin tankissa on oikeata polttoainetta.

Bensiini ja diesel sekoittuivat Sotkamon ABC-automaattiasemalla

Sotkamon ABC-automaattiasemalla on tapahtunut valitettava virhe, jossa polttoainesäiliöihin on päässyt väärää polttoainetta eli bensiini ja diesel ovat sekoittuneet keskenään. Virhe on tapahtunut tiistaina 19.6. Sekoitussuhde on laimentunut, kun säiliöitä on täytetty niihin kuuluvilla polttoaineilla torstaina 21.6. Olemme pahoillamme tapahtuneesta ja siitä aiheutuvasta ylimääräisestä vaivasta.

 – Selvitämme parhaillaan, miten sekoittuminen on päässyt tapahtumaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kyse on inhimillisestä virheestä, kertoo toimialajohtaja Arto Mustonen Osuuskauppa Maakunnasta.

– Saimme ensimmäisen reklamaation vasta maanantaina 25.6., jolloin asiaa lähdettiin selvittämään. Saimme kolme palautetta asiakkailta klo 14 mennessä ja sen jälkeen mittarit suljettiin välittömästi, Mustonen jatkaa. 

Virhe on tapahtunut vain Sotkamon ABC-asemalla. Jos autoa on tankattu Sotkamon ABC-asemalla ti 19.6.-ma 25.6. ja autossa esiintyy toimintahäiriöitä, tulee autoilijan toimittaa auto huoltoon. Reklamaatiot sähköpostitse abc.sotkamo@sok.fi lisätietoja puhelimitse ryhmäpäällikkö Reijo Härköseltä, puh. 010 7636 004. Sotkamon ABC-asemalla tankatusta väärästä polttoaineesta koituvat vahingot korvataan aiheutuneiden kulujen mukaan.

Medialle lisätietoja antaa toimialajohtaja Arto Mustonen, Osuuskauppa Maakunta, puh. 010 7636 002