Laitoimme paremmaksi


19.11.2020

Kainuun S-markettien miljööuudistus on valmis.

Suomen yli 400 S-markettia uudistetaan tämän ja ensi vuoden aikana. Myös Osuuskauppa Maakunnan S-marketit ympäri Kainuuta ovat saaneet uuden ilmeen.

Yleisilme on nyt sekä pirteä että rauhallinen. Tutut omenat ikkunoissa ovat vaihtuneet pirteän raikkaisiin sitruunoihin. Myymälän sisällä värimaailma on rauhallisen harmaa. Käytävä- ja lähiopasteet on vaihdettu entistä selkeämmiksi helpottamaan eri tuoteryhmien löytämistä. S-markettien valaistus on vaihdettu ympäristöystävällisiksi ledeiksi.

Valikoimissa ja esillepanoissa lisäpanostus näkyy erityisesti runsaammalla hedelmä- ja vihannesosastolla. Monissa S-marketeissa on myös mehukone, jolla saa puristettua tuoretta appelsiinimehua. Uudistus näkyy myös leipäosaston tarjonnassa ja panimotuotteiden laajempana valikoimana.

”Uudistuksen tarkoitus on tehdä kauppa-asioinnista mahdollisimman selkeää ja helppoa. Niin että asutpa missä vaan, mitä ruokapöytääsi tarvitsetkaan, saat kaiken yhdellä käynnillä lähimmästä S-marketista. Tavoitteena on, että oma S-market on läheisin, vaivattomin, ajankohtaisin ja hyödyllisin asiakkaillemme.” tiivistää Osuuskauppa Maakunnan marketkaupan ryhmäpäällikkö Reijo Härkönen.