Kesätyöhaku yli 18-vuotiaat Maran ala


12.12.2023

Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Kajaanin ja Vuokatin ravintoloihin ja hotelleihin

Kesätyötä on tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, ravintolan aputyöntekijän ja vastaanottovirkailijan tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisman ravintolamaailma, ABC:n ravintola, Ravintola Rosso, Original Sokos Hotel Valjus, Ravintola Sulo sekä Break Sokos Hotel Vuokatti ja Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo. Töitä on tarjolla toimipaikasta riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Odotamme Sinulta

  • että täytät 18 vuotta vuoden 2024 aikana
  • ystävällistä ja innostunutta asiakaspalveluasennetta
  • oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • halua oppia uusia asioita

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 10,22–14,38 €/tunti + ilta- ja viikonloppulisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1 €/tehty työtunti.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2024 -kampanjassa (www.kesaduuni.org)

 

Lisätiedot ja hakeminen

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2024 mennessä tällä hakulomakkeella.

Tällä hakulomakkeella haetaan kaikkiin Osuuskauppa Maakunnan ravintola- ja hotellitoimipaikkoihin. Valitse hakemukselta 1-3 toimipaikkaa, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä.

Huomaathan, että kaupan toimipaikkoihin (Prisma, S-marketit, Salet, Sokos) haetaan toisen ilmoituksen ja hakulinkin kautta.

Haastatteluja aloitamme jo hakuaikana, joten seuraathan hakemuksessasi ilmoittamaasi sähköpostia!

 

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2022 oli 246 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.