Kesätyöhaku yli 18-vuotiaat kaupan ala


12.12.2023

Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin kaupan asiakaspalvelutehtäviin ympäri Kainuuta (Kajaani, Sotkamo, Kuhmo, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Suomussalmi, Puolanka, Paltamo, Vuolijoki)

Kesätyötä on myyjän ja liikennemyymälätyöntekijän tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan kaupan toimipaikoissa: Prisma, S-marketit, Salet, Sokos ja ABC:n S-market Töitä on tarjolla yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Odotamme Sinulta

  • että täytät 18 vuotta vuoden 2024 aikana
  • ystävällistä asiakaspalveluasennetta
  • oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä
  • halua oppia uusia asioita

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu kaupan alan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 10,30-13,76 €/tunti + ilta- ja lauantai- ja sunnuntai -lisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1 €/tehty työtunti.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2024 -kampanjassa (www.kesaduuni.org)

Lisätiedot ja hakeminen

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2024 mennessä tällä hakulomakkeella.

Tällä hakulomakkeella haetaan kaikkiin Osuuskauppa Maakunnan kaupan toimipaikkoihin. Valitse hakemukselta 1-3 kaupan alan toimipaikkaa, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä. Huomaathan, että hotelli- ja ravintolatoimipaikkoihin on erillinen hakuilmoitus.

Haastatteluja aloitamme jo hakuaikana, joten seuraathan hakemuksessasi ilmoittamaasi sähköpostia!

 

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2022 oli 246 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.