Kesätyöhaku matkailu- ja ravitsemisala yli 18-vuotiaat


20.12.2022

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Kajaanin ja Vuokatin ravintoloihin ja hotelleihin.

Kesätyötä on tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, ravintolan aputyöntekijän ja vastaanottovirkailijan tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisman ravintolamaailma, ABC:n ravintola, Ravintola Rosso, Original Sokos Hotel Valjus, Ravintola Sulo sekä Break Sokos Hotel Vuokatti ja Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo. Töitä on tarjolla toimipaikasta riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Odotamme Sinulta

– vähintään 18 vuoden ikää kesätyön alkaessa

– ystävällistä ja innostunutta asiakaspalveluasennetta

– oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta

– halua oppia uusia asioita

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 -kampanjassa (www.kesaduuni.org)

Osuuskauppa Maakunta on mukana TE-live-lähetyksessä ke 11.1.2023 klo 12.00 (ravintolat ja hotellit). Tule mukaan seuraamaan lähetystä ja kysymään tarkemmin https://te-live.fi/lahetykset/E7j-zfIKQ. Lähetyksen voi katsoa myös jälkikäteen.

Lisätiedot ja hakeminen:

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2023 mennessä oheisella hakulomakkeella.

Tällä hakulomakkeella haetaan kaikkiin Osuuskauppa Maakunnan ravintola- ja hotellitoimipaikkoihin. Valitse hakemukselta 1-3 toimipaikkaa, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä.

Huomaathan, että kaupan toimipaikkoihin (Prisma, S-marketit, Salet, Sokos) haetaan toisen ilmoituksen kautta.

Haastatteluja voimme aloittaa jo hakuaikana, joten seuraathan hakemuksessasi ilmoittamaasi sähköpostia!

Hakemukseen tästä