Kesätyöhaku kaupan ala yli 18-vuotiaat


20.12.2022

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin kaupan asiakaspalvelutehtäviin ympäri Kainuuta (Kajaani, Sotkamo, Kuhmo, Ristijärvi, Hyrynsalmi, Suomussalmi, Puolanka, Paltamo, Vuolijoki).

Kesätyötä on myyjän ja liikennemyymälätyöntekijän tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan kaupan toimipaikoissa: Prisma, S-marketit, Salet, Sokos ja ABC:n S-market Töitä on tarjolla yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Odotamme Sinulta

– vähintään 18 vuoden ikää kesätyön alkaessa

– ystävällistä asiakaspalveluasennetta

– oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä

– halua oppia uusia asioita

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 -kampanjassa (www.kesaduuni.org)

Osuuskauppa Maakunta on mukana TE-live-lähetyksessä ke 11.1.2023 klo 14.00. Tule mukaan seuraamaan lähetystä ja kysymään tarkemmin kesätöistä  https://te-live.fi/lahetykset/fZL4-WbKx. Lähetyksen voi katsoa myös jälkikäteen.

Lisätiedot ja hakeminen:

Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2023 mennessä oheisella hakulomakkeella.

Tällä hakulomakkeella haetaan kaikkiin Osuuskauppa Maakunnan kaupan toimipaikkoihin. Valitse hakemukselta 1-3 kaupan alan toimipaikkaa, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä. Huomaathan, että hotelli- ja ravintolatoimipaikkoihin on erillinen hakuilmoitus.

Haastatteluja voimme aloittaa jo hakuaikana, joten seuraathan hakemuksessasi ilmoittamaasi sähköpostia!

Hakemukseen tästä