Kajaanin uusi Rosso ja Bar Tuttu avataan 28.5.


25.05.2021

Upouusi Rosso

Pitkän odotuksen jälkeen Kajaanin uusi Rosso on valmis. Paikka on tuttu, olemme edelleenkin Raatihuoneentorin reunalla. Puitteet ovat aivan uudet, mutta tärkeintä meille on edelleenkin oivallinen ruoka. Se, että kuumat pizzamme ovat sopivan rapsahtelevia. Että pastoissamme on tismalleen oikea suutuntuma ja maku. Ja että grilliherkkumme on paistettu juuri sellaiseksi kuin toivot. Tarjoamme listalta Italian herkkuja ja lounasta arkipäivisin entiseen tapaan.

Olitpa sitten pikaisesti pistäytymässä tai istumassa iltaa, teemme kaikkemme jotta viihtyisit. Olet aina tervetullut!
Avaamme pe 28.5. klo 11 lounaan merkeissä.

Ihan uusi baari ja aivan kuin vanha tuttu

Kauppakatu 30 on jo vuosikymmeniä ollut tuttu baarin osoite Kajaanin keskustassa. Nyt osoitteessa on aivan uusi liikekeskus nimeltään Raatikeskus. Tähän on helppo tulla, tänne löytää helposti. Siksi halusimme nimetä uutukaisemme napakasti: Bar Tuttu.

Piipahdus ostosten lomassa, hengähdystuokio päivän päätteeksi tai illanvietto kaupungin ykköspaikassa tuttujen kesken ja uusia tuttuja kohdaten – Bar Tutussa on katto korkealla, seinät leveällä ja juomat oikean lämpöisiä ympäri vuoden! Yhteinen terassi naapurissa olevan upouuden Rosson kanssa kruunaa kesäisen nautinnon.

Bar Tuttu palvelee 28.5. kello 14.00 alkaen Raatikeskuksessa, Kauppakatu 30:ssä.
Tullaan tutuiksi, tervetuloa!

Aja auto parkkihalliin

Raatikeskuksen alakerrassa on tilava parkkihalli, jonne ajetaan Pikku-Pohjolankadun puolelta. Rossoon ja Bar Tuttuun pääset näppärästi hissillä.