Kajaanin Rosso uudistui ja Bar Tuttu on avattu samalla


28.05.2021

ROSSO ON REHELLISEN MUTKATON

Uudistunut Rosso on rento ruokaravintola, joka takaa täydellisen pizzanautinnon ja tuo tunnistettavan, aidon grillin maun annoksiin. Uusin uusista Rossoista on nyt avattu Kajaaniin.

Pitkän historiansa aikana Rosso on ollut tunnettu hyvästä palvelusta, laadukkaasta ruoasta ja viihtyisästä miljööstään. Edellisen kerran Rossoja on uudistettu vuonna 2014.

– Vuosien varrella maailma on kuitenkin muuttunut paljon. Olemme nyt modernisoineet Rosson vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin unohtamatta kuitenkaan sitä missä olemme aina olleet hyviä, sanoo Kajaanin Rosson ravintolapäällikkö Teemu Yli-Pelkola.

Jotain tuttua ja paljon uutta

Rosso osaa suomalaiseen makumaailmaan osuvan pizzan paistamisen. Siksi pizzat ovat yhä ruokalistan ytimessä.

– Pizzojen lisäksi olemme tuoneet listalle makuhermoja kutkuttavat grilliannokset, pastat sekä tietenkin edulliset alku- ja jälkiruoat, Teemu Yli-Pelkola muistuttaa.

Rosso edustaakin yhä yhdessä syömistä, mukavaa puheensorinaa ja herkullisia makuja – mutta nyt ajan henkeen uusittuna.

– Olemme hioneet tekemistämme vastaamaan entistä paremmin nykyiseen kiireiseen elämänrytmiin. Jos ravintolavierailu venyy pitkäksi, ei syy saa olla verkkaisessa palvelussa vaan siinä, että asiakas viihtyy ja nauttii hyvästä ruoasta, keittiömestari Matti Haataja kuvailee muutosta.

Entistäkin parempia syitä käydä

Rossossa perjantai on itseoikeutettu pizzapäivä – Pizzantaina saat antipastilajitelman sekä vapaavalintaisesti pizzaa ”syö niin paljon kuin jaksat” -hengessä.

– Pizzantain kruunaa vielä pannacotta-jälkkäri ja kokonaishinta, joka on asiakasomistajalle vain 22,90 €. Viikon toinen kohokohta on Pastasunnuntai, jolloin perheet ja kaveriporukat kokoontuvat höyryävien pastakattiloiden ja kastikkeiden ympärille. Pastasunnuntain hinta on aikuiselle 16,50 € ja alle 12-vuotiaille vain 7,90 €, ravintolapäällikkö Teemu Yli-Pelkola muistuttaa.

Kajaanin uudistunut Rosso on avattu Kauppakadulle uuteen Raatikeskukseen perjantaina 28.5.2021.

ROSSO

S-ryhmään kuuluvia Rosso-ravintoloita on 24 paikkakunnalla. Uudessa Rossossa pääosissa ovat maistuvat pizzat ja herkulliset grilliannokset, jota voi ryydittää edullisilla alku- ja jälkiruoilla. Rosso on nyt entistä nopeampi eli voit pistäytyä pikaisesti tai viihtyä vaikka koko illan.

www.rosso.fi

IHAN UUSI BAARI JA AIVAN KUIN VANHA TUTTU

Samaan aikaan Rosson kanssa uuteen Raatikeskukseen on avattu toinenkin uusi ravintola. ”Kauppakatu 30 on jo vuosikymmeniä ollut tuttu baarin osoite Kajaanin keskustassa. Siksi halusimme nimetä uutukaisemme napakasti; Bar Tuttu”, kertoo ravintolapäällikkö Harri Mikkonen.

Piipahdus ostosten lomassa, hengähdystuokio päivän päätteeksi tai illanvietto tuttujen kesken ja uusia tuttuja kohdaten, Tuttu taipuu moneen. ”Bar Tutussa on katto korkealla, seinät leveällä ja juomat oikean lämpöisiä ympäri vuoden. Yhteinen terassi naapurissa olevan upouuden Rosson kanssa kruunaa kesäiset hetken”, kertoo Mikkonen.

”Uuden Rosson ja Bar Tutun avaaminen juuri tällä hetkellä kertoo uskostamme tulevaisuuteen ja Kajaanin keskustan kehittymiseen entistä viihtyisämmäksi ja elävämmäksi jatkossa. On myös todella hienoa, että ammattilaisemme pääsevät palvelemaan asiakkaita uusissa ravintoloissa vaikean korona-ajan nyt vähitellen helpottaessa ”, sanoo Osuuskauppa Maakunnan ravintoloiden ryhmäpäällikkö Mika Kärkkäinen.