Jarkko Härmälä Sokotel Oy:n toimitusjohtajaksi


01.10.2016

Sokotel Oy:ssä, Helsingin hotelleissa ja SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen yritysmyynnissä uusia kasvoja.

Jarkko Härmälä on aloittanut Suomen seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 19 Sokos Hotellia pyörittävän Sokotel Oy:n toimitusjohtajana vuoden alusta.

Sokotelin Sokos Hotellit sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Vaasassa, Tampereella, Tallinnassa ja Pietarissa. Härmälä siirtyi tehtäväänsä SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntijohtajan paikalta.

Härmälä lähtee uuteen pestiin positiivisella mielellä. Sekä Sokos Hotellien että Radisson Blu Hotellien brändit ovat tunnettuja ja arvostettuja, asiakastyytyväisyys korkea ja portfolio laaja – Radisson Blun kansainvälisen tason hotelleista paikallista elämää hengittäviin Sokos Hotelleihin.

Hotelleja uudistetaan ja laajennetaan vauhdilla. Täysin uusi yksikkökin on näköpiirissä Helsingin Pasilassa, kun Triplan rakennustyöt käynnistyvät. ”Koko S-ryhmän hotellitoimialalla on nyt mahtava tekemisen meininki”, Härmälä iloitsee.

Kaukoidässäkin työn puolesta asunutta Härmälää ilahduttaa erityisesti se, että S-ryhmän hotellit ovat Suomen kansainvälisimpiä hotelliketjuja. ”Eniten meillä asuu ruotsalaisia, saksalaisia ja venäläisiä. Aasialaisia turisteja tulemme näkemään tänä vuonna entistä enemmän, mikä tuo myös uutta positiivista haastetta palvelukulttuuriimme.”

Millainen on sitten uuden johtajan johtamistyyli?

”Olen inspiroiva ja osallistava johtaja. Mottoni on Great achievements with great people. Aloitan hyvästä tilanteesta, sillä Sokotelissa henkilöstötyytyväisyys on korkealla ja ihmiset motivoituneita.”

Muut nimitykset

Restonomi Mika Mustasilta aloitti Original Sokos Hotel Pasilan ja Original Sokos Hotel Vaakunan hotellinjohtajana 16.1. Mika siirtyi tehtäväänsä Scandicilta, missä hän kartutti alan kokemusta mm. kokous-, hotelli- ja ravintolatoimenpäällikkönä. 

Johanna Koski on nimitetty SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen yritysmyyntitiimiin asiakkuuspäälliköksi ja Olga Kiskonen myyntipäälliköksi.

Johanna on työskennellyt aiemmin vastaavissa tehtävissä mm. Viking Linella sekä VR:lla. Olga on S-ryhmän kasvatteja, ja toiminut viimeksi erilaisissa ruokatavara- ja matkailukaupan myyntitehtävissä.