Icepeak-koiratarvikkeet ensimmäisenä Kodin Terroista


22.03.2016

Kodin Terra on saanut koiratarvikevalikoimiinsa merkittävän lisän: Icepeak-varusteet ovat saapuneet ensimmäisenä Suomessa myyntiin ketjun myymälöihin.

Valikoimissa on monipuolisesti esimerkiksi valjaita, pantoja ja asusteita. Joka säälle.

– Luhdan tuottamat Iceapeak-tuotteet ovat teknisesti laadukkaita. Niiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti lemmikin turvallisuuteen ja varusteiden käyttömukavuuteen, valikoimajohtaja Lasse Ketola SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksesta kehuu.

Icepeak-valikoiman lisäksi koirien ja myös kissojen ruokatarjonta saa vahvistusta uuden Nutro Choice -tuotemerkin valmisteista. Lisäksi ennestään tuttujen merkkien, kuten Royal Caninin, Eukanuban ja Golden Eaglen alle on tulossa ruokauutuuksia täydentämään nykyisiä eväsvalikoimia.

Lemmikkien ravinnosta on puhuttu paljon viime vuosina. Aiemmin pinnalla olivat lemmikkien dieettiruoat, viime aikoina esillä on ollut lemmikkiruokien terveellisyys eli ravintoarvot. Kodin Terran tuoteuutuuksissa on huomioitu tämä tuore trendi. Myös uusia raakaravinto- eli barffaustuotteita on tullut myyntiin ketjun myymälöihin.