Food Lab testaa ravintolaideat


17.04.2013

Helsingin Citykäytävään avattiin 16.4. S-ryhmän ”testiravintola”, Food Lab, jossa asiakkaat pääsevät vaikuttamaan aidosti ravintolan tuotteisiin ja tuleviin kehityssuuntiin. Ensimmäisenä palautteita odottaa täytettyjä leipiä tarjoava Subille.

– Food Labia voisi kuvailla pitkäkestoiseksi pop-up-ravintolaksi, kokeilupajaksi, jossa testataan erilaisia ravintolakonsepteja. Ensimmäisen puolen vuoden aikana kokeilemme Subille-konseptia, joka elää ja kehittyy koko ajan asiakkailta saamiemme palautteiden perusteella, Food Labin ravintolapäällikkö Anne-Maria Mikkonen HOK-Elannosta esittelee.

Jos Subille saa suosiota, se jatkaa syksyllä toimintaansa toisissa tiloissa. Food Labissa starttaa silloin upouusi ravintolapilotti. Tavoitteena on, että jatkossa kokeiltavat ravintolateemat syntyvät asiakkaiden toiveista.

– Kehitysideoita voi antaa joko paikan päällä ravintolassa tai facebook-sivuillamme. Parhaillaan haussa on mm. 50 VIP-kehittäjää Subille-konseptille, Mikkonen vinkkaa.

Kannattaa kurkata Food Labiin

Subille-leipiä sukkelasti

Subille – Premium Sandwiches tarjoaa nimensä mukaisesti laadukkaista raaka-aineista valmistettuja täytettyjä leipiä, joiden tilaaminen käy ketterästi:

– Täytteiden luettelemisen sijaan asiakas ruksii leipäpussista valmiiksi haluamansa leivän, juuston, kastikkeen, täytteen ja lisukkeet, ja antaa pussin kassalle. Kun leipä on valmis, asiakas saa leivän ja pussin omalla nimellään tiskiltä, Food Labissa palvelevat Maija Haapio ja Mervi Savolainen kertovat.

Kaikkiaan vaihtoehdoista saa 19 000 leipävariaatioita, joten valinnanvaraa on! Lisäksi tarjolla on kuusi Subille-klassikkoleipää. Kaikki leivät maksavat 8,90 €.

Food Lab palvelee näin aluksi ma–la klo 7.30–19.00.