Etua valkokankaan edessä


24.10.2013

S-ryhmän ja Finnkinon yhteistyö tarjoaa asiakasomistajille elokuvaelämyksiä edullisempaan hintaan. Kuukauden elokuvan lajityyppi voi olla mikä tahansa, mutta se on aina huolella valittu.

S-ryhmä ja Finnkino ovat tarjonneet jo vuodesta 2005 lähtien asiakasomistajille leffanautinnon edullisempaan hintaan. S-Etukorttia teattereiden lippukassoilla näyttämällä Kuukauden elokuvaa pääsee katsomaan 15 % * edullisemmin.

– Yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakasomistajille virkistäviä ja kutkuttavia elämyksiä sekä mieleenpainuvia kokemuksia valkokankaan äärellä, kertoo SOK:n partnertoiminnan päällikkö Marjaana Saarikoski.

Tänä vuonna Kuukauden elokuvina on nähty muun muassa Woody Allenin ohjaama Blue Jasmine sekä seikkailuelokuva Piin elämä. Lajityyppiä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn genreen.

– Finnkinon teattereissa nähdään noin 200 ensi-iltaelokuvaa vuoden aikana. Kuukauden elokuvaksi valitaan näistä kaksitoista ja ne ovat aina oman lajityyppinsä huippuja, joita erityisesti suosittelemme katsottavaksi, sanoo markkinointipäällikkö Taina Rupponen Finnkinolta.

Kuukauden elokuva -edun tunnettuus asiakasomistajien keskuudessa on yhteistyön aikana jatkuvasti kasvanut. Elokuvaesittelyihin voi tutustua Finnkinon sivuilla sekä S-kanavalla.

 

* max 4 lippua/S-Etukortti