2 tunnin ilmainen pysäköinti Raatikeskuksessa


04.08.2021

Joko olet tutustunut Raatikeskuksen palveluihin?

Kajaanin ydinkeskustaan, Raatihuoneen torille avattiin keväällä upouusi kauppakeskus. Raatikeskuksen katutasossa palvelevat S-market, Sokos, Rosso ja Bar Tuttu. Yläkerrassa palvelee Lääkärikeskus Mehiläinen.

S-market on avoinna klo 22 saakka

S-market on uusimman miljöökonseptin mukainen. Erityisesti on panostettu heviosaston houkuttelevuuteen ja panimojuomaosaston laadukkuuteen. Raatikeskuksen S-marketista löytyy leipomotuotteiden paistopiste, Feelian lämmin lounaskeittotarjonta, appelsiinimehukone, kahvikone ja Veikkauspalvelut. Palvelukassojen lisäksi asiointia helpottaa kolme pikakassaa. Myymälä on auki joka päivä klo 22 saakka (ma-la klo 7-22, su 10-22).

Sokoksella myös kampaamopalvelut

Myös Sokos on saanut täysin uuden ilmeen. Kosmetiikkaosasto on entistä laajempi ja miesten kosmetiikkatuotteet ovat omalla osastollaan. Valikoimissa on uusia vaatemerkkejä ja täysin uutena alueena tarjolla on myös Marimekon kodin tuotteita. Myös kampaamotuotteiden valikoima on entistä laajempi. Hyvä Olon -kampaamo palvelee kahden parturi-kampaajan voimin. Sokoksen palveluihin kuuluvat myös pukeutumisneuvojan ja kauneusneuvojan palvelut. Sokos on avoinna ma-pe 9-19, la 9-16.

Maailman uusin Rosso

Uudistunut Rosso on rento ruokaravintola, joka takaa täydellisen pizzanautinnon ja tuo tunnistettavan, aidon grillin maun annoksiin. Uusin uusista Rossoista on nyt avattu Kajaaniin. Pitkän historiansa aikana Rosso on ollut tunnettu hyvästä palvelusta, laadukkaasta ruoasta ja viihtyisästä miljööstään. Edellisen kerran Rossoja on uudistettu vuonna 2014. Rosso edustaakin yhä yhdessä syömistä, mukavaa puheensorinaa ja herkullisia makuja – mutta nyt ajan henkeen uusittuna.

Ihan uusi baari ja aivan kuin vanha tuttu

Samaan aikaan Rosson kanssa uuteen Raatikeskukseen avattiin toinenkin uusi ravintola. Kauppakatu 30 on jo vuosikymmeniä ollut tuttu baarin osoite Kajaanin keskustassa. Siksi halusimme nimetä uutukaisemme napakasti: Bar Tuttu. Piipahdus ostosten lomassa, hengähdystuokio päivän päätteeksi tai illanvietto tuttujen kesken ja uusia tuttuja kohdaten, Tuttu taipuu moneen.

Suojaisesta parkkihallista hissillä ylös ja alas

Raatikeskukseen tullaan sisälle Raatihuoneentorilta tai Pohjolankadun puolelta. Uuteen parkkihalliin ajetaan Pikku-Pohjolankadulta. Katutasossa asiakkaiden käytössä ovat myös Matkahuollon ja Postin pakettiautomaatit sekä Nosto-pankkiautomaatti.

Tarjoamme elokuun ajan 2 tunnin ilmaisen pysäköinnin Raatikeskuksen parkkihallissa ma-pe klo 16-22, la-su klo 7-22.  Ylittävältä ajalta normaalimaksu eli 1,00/tunti. Kurvaa viileään parkkihalliin ja pääset näppärästi hissillä suoraan Raatikeskukseen.

Tervetuloa Raatikeskukseen!